Usporeno računalo ili laptop?

servis, 29.3.2021. – Imate usporeno računalo ili laptop? Stariji laptop ili PC koji ne koristite više jer je usporen i nije ga moguće koristiti? Ukoliko je moguče vršimo uslugu nadogradnje i revitalizacije laptopa i računala.

Laptop ili računalo koristite za mailove, office i internet  – predlažemo instalaciju Linux operativnog sustava. Na slici je prikazano opterećenje sustava na laptopu iste konfiguracije u stanju mirovanja, na jednom je instaliran windows 10 operativni sustav a na drugom Linux Ubuntu, oba sustava imaju instalirana sva najnovija ažuriranja.

Prednosti Linux sustava su što radi osjetno brže od windows operativnog sustava, besplatan je za korištenje, puno je manje podložan zarazama raznih virusa, a realno sadrži sve što malom kućnom korisniku je potrebno za osnovno korištenje računala.

Nedostaci Linux sustava su što nije namijenjen za igranje igrica i što nema podršku za sve uređaje.

Nudimo instalaciju Linux Ubuntu ili Mint operativnog sustava koji je potpuno besplatan (nema dodatnih plaćanja licenci), operativni sustav u sebi sadrži sve od programskih paketa što nam treba za osnovni rad na računalu (libre office paket, thunderbird i firefox.)

Predlažemo dostaviti uređaj (računalo ili laptop) na provjeru, kako bi Vam predložili što se može napraviti kako bi se ubrzalo.

Naš stručni tim tehničara i inženjera sa iskustvom preko 25 godina Vam stoji na usluzi. Slobodno nas kontaktirajte.