Udaljena podrška

Kako bi smanjili troškove, i ubrzali rješavanje kvarova i problema, uz klasični servis nudimo i sveobuhvatnu daljinsku podršku. Sve probleme koji se mogu riješiti na daljinu riješit ćemo u rekordnom roku najsuvrmenijim alatima za daljinsku podršku.

Na korisničkom računalu ćemo instalirati aplikaciju koja se može pokrenuti bez administratorskog ulaza i bez bilo kakve sistemske konfiguracije.  Način korištenja je vrlo jednostavan, dobit ćete ID i password kojeg ćete proslijediti našim stručnjacima pomoću kojeg će on ući u vaše računalo. Vi samo trebate preuzeti  i pokrenuti aplikaciju dvostrukim klikom miša. Također postoji opcija konstantnog pristupa vašem računalu bez ikakve potrebe za davanjem passworda ili dodatne potvrde.

Dokle god vaše računalo radi, moći ćemo mu pristupiti uz Vaše dopuštenje. Ukoliko želite preventivno održavanje ili popravak vašeg računala kada niste u njegovoj blizini ova druga opcija je vrlo praktična. Programi su također prilagođeni za više platformi. Možete ih koristiti sa Mac-a, ili Windowsa, Također se može povezati i preko Androida ili IOS-a. Ovakav način rada znatno smanjuje troškove usluge, i omogućava još brže rješavanje problema  s obzirom da nema troškova prijevoza, te je moguće obavljanje trenutnog zahvata na vašem računalu.

Naše ekstenzivno iskustvo u otklanjanju problema na udaljenim lokacijama i niz zadovoljnih klijenata vam omogućava sigurnost da će vaš problem biti riješen u najkraćem mogućem roku i bez troškova prijevoza, stoga nam se obratite s punim povjerenjem.