Računalo vrhunskih performansi

Slagali smo računalo vrhunskih performansi, na zahtjev klijenta kojemu je bilo bitno brzo i stabilno računalo; koje može isporučiti vrhunske performanse za izračun raznih matematičkih operacija. S obzirom da je program za izračune pisan u programskom jeziku JAVA, te je bila bitna procesorska snaga i da što veći „single core speed“ može isti isporučiti, koristili smo jedan od trenutno najbržih a istovremeno ne i najskupljih i9 procesora devete generacije.

Prije samog odabira procesora usporedili smo rezultate testova gdje se tom’s hardware pokazao kao najpouzdaniji u usporedbi sa našim rezultatima. Naš odabir za testiranje bio je Intelov i9-9900K sa Asus matičnom pločom Z390 Chipset.

Ostali smo iznenađeni rezultatima s obzirom da na dosadašnjim testovima sa i5 i i7 procesorima sedme i osme generacije procesor se dosta mučio, ovaj procesor i9 je isporučio i više nego dovoljno snage, nije se puno niti grijao a opterećenje je maksimalo išlo do 75%. Rezultati su bili i više nego dobri, računalo se nije pregrijavalo za što je bio zaslužan Thermaltake Floe Riing 240, te je radilo sve veoma tiho, brzo i bez poteškoća – stabilno.

Ako imate bilo kakve zahtjeve ili potrebe za posebnim računalima istovremeno sa ne standardnim komponentama, obratite nam se sa povjerenjem. Naš stručni tim inženjera proučit će i testirati komponenete i konfiguracije te preporučiti Vam koje bi opcije bile najoptimalnije za Vaše potrebe