Integracija i održavanje lokalne mrežne infrastrukture

ntegracija i održavanje lokalne mrežne infrastrukture, u današnje doba interneta i sve veće potrebe za internetom, gotovo je nemoguće bez spajanja na internet unutar topline svoga doma ili ureda. Imate internet i imate jedan ili više uređaja (Mobiteli, tableti, računala, laptopi, printer) a imate problema sa mrežom, nemate mogućnost spajanja na mrežu ili se gubi signal, obratite nam se sa punim povjerenjem.

Postavljamo i održavamo mrežnu opremu više od 20 godina, kako za poslovne korisnike tako i za kućne. Instalacija mrežne infrastrukture, u vašem objektu ma kako se činila jednostavna krije mnoge sigurnosne zamke. Bitno je profesionalno postaviti sustav kako ne bi imali neautoriziranih korisnika.

Širenje bežičnog signala pokrivenosti Vašeg doma bežičnim signalom AP (access point) uređajima, razno raznim extender-ima. Spajanje i povezivanje uređaja u mrežu, podešavanje i instalacija mreže od malih sustava do većih kompleksinijih mrežnih ormara. Bitno je odabrati pouzdano i prihvatljivo rješenje, tipa D-Link  ili profi varijantu Cisco .

Naš tim specijaliziranih inženjera koristi sve najnovije tehnologije za što veću brzinu i sigurnost prijenosa podataka unutar mreže, te za što bržu komunikaciju između uređaja