25+ godina profesionalnog iskustva i tradicije

Kompjutori, laptopi, printeri i ostala oprema danas su dio našeg života i posla, nezamjenjivi su u svakodnevnim poslovima i omogućuju nam lakše, brže i produktivnije djelovanje. No što kad se nešto pokvari, kad sustav zablokira, kad stvari ne idu kako treba?

U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis računala, sa vrhunskom opremom i stručnim inženjerima, koji će uspješno i sigurno riješiti svaki Vaš problem.

Treba razumjeti da su računala dio naše svakodnevice i normalno da se kao i sve ostalo mogu pokvariti.

U tom trenutku bitno je pronaći pouzdanog servisnog partnera koji će Vam popravak napraviti pouzdano i u rekordnom roku.

Mnoge tvrtke i pojedinci Vam mogu pokušati popraviti opremu, no često bez specifične opreme i iskustva rezultati mogu biti loši. Dajte maksimalne šanse da Vaše računalo i dalje radi savršeno. Servisiranje računalne opreme je timski rad i zahtjeva školovani tim inženjera, stručnjaka za pojedine segmente. Od  stručnjaka za software, mikroelektroniku, specijalista za printere, itd..

Ovo nije "ONE MAN SHOW" gdje Vam jedan ili dva čovjeka mogu sve napraviti. Provjerite koliko zaposlenih visokoobrazovanih inženjera ima tvrtka kojoj povjeravate popravak. Provjerite koliko godina su na tržištu, kakvo iskustvo imaju. Usporedite vaše računalo sa svojim zdravljem. Sigurno niti najmanji medicinski zahvat ne bi povjerili nekom iz susjedstva, ma kako Vam drag bio. Stvar s računalima je ista, jer ako se napravi krivi korak u krivom smjeru (pa iako i u najboljoj namjeri), često je stvari jako teško popraviti, jer na računalu želite normalno raditi, a ne razmišljati o njegovoj "hirovitosti".

Zašto brza dijagnostika nije besplatna? (imamo i BESPLATNU dijagnostiku za one koji mogu čekati nekoliko dana).

Kada bi dijagnostika bila samo uključenje uređaja, vizualni pregled, pretpostavka, i odmah "odokativno" definiranje cijene, onda brza dijagnostika može biti besplatna. No to je vaša oprema, koja treba stabilno raditi i stoga proces je bitno drugačiji i sigurniji. Dijagnostika je jako bitan dio servisa i to je proces u kojem s tehničkom pripremom, iskusnom inženjeru treba cca. i do 2 sata, da postavi stručnu dijagnozu kompleksnog problema i doista smo se potrudili i tu stavili najnižu moguću, simboličnu cijenu.

Kako Vam možemo pomoći?

Servis računala

Naš servis računala radi dijagnosticiranje svih vrsta kvarova i procjenu popravka svih vrsta stolnih i industrijskih računala, servera, NAS (storage) i radnih stanica.


Servis printera

U slučaju bilo kakvih problema sa printerima, ploterima, graverkama, rezačima na usluzi Vam je naš profesionalni mikroelektronički i mikromehanički laboratorij


Mrežne instalacije

Složit ćemo mrežno okruženje točno po Vašoj potrebi ili unaprijediti postojeće. Jednostavno i efikasno, bez puno priče.


Servis laptopa

Specijalizirani mikroelektronički servis za najzahtjevnije popravke, dogradnje, prilagodbe i podešavanja svih vrsta prijenosnih računala.


Spašavanje podatka

Za naše korisnike smo osigurali i mogućnost dijagnostike, dostave uređaja do nas i naravno uvijek najpovoljniju cijenu spašavanja podataka uz prvoklasnu uslugu.


Crypto miner servis

Naši inženjeri uspješno su istražili najčešće kvarove na kripto minerima  i spremni su otkloniti svaki kvar!


Preventivna dijagnostika

Preventivni dijagnostički pregled svih bitnih značajki Vašeg računala ima smisla, kako bi isti nastavio nesmetano funkcionirati i kako bi preduhitrili eventualne probleme u budućnosti.


Pro backup

Danas, kad toliko ovisimo o računalima i podacima, kad svakodnevno generiramo tisuće novih dokumenata i transakcija, ukoliko izgubimo podatke izgubili smo i dio sebe.


Održavanje

Kvalitetno i profesionalno održavanje i podešavanje - razmišljajte na vrijeme, prije no što se pojave problemi.

GLAVNE ODLIKE NAŠEG SERVISA RAČUNALA:


Jedini smo servis računala gdje su svi naši inženjeri i tehničari uspješno savladali programe najveće svjetske neovisne IT servisne asocijacije profesionalaca www.comptia.org i osigurat ćemo Vam najbolju i najpovoljniju profesionalnu servisnu podršku.
 • Garantiramo NAJNIŽE cijene usluga, dijelova i komponenti
 • Za svako računalo popravljeno kod nas u narednih 30 dana svi eventualni naredni servisi su potpuno BESPLATNI, a kasnije plaćate samo 50% naše usluge (narednih 90 dana)
 • Sve servise računala obavljamo bez gubitka podatka
 • Najbrža servisna usluga (isti dan), 22 godine iskustva
 • Mobilni servis na Vašoj lokaciji
 • Nemate vremena? Doći ćemo po Vaš uredjaj i opremu
 • First Class Service - prvoklasna servisna usluga
 • Jedini imamo vlastite čiste komore(cleanplace)class10 i 100 za osjetljive operacije
 • Hitni servis računala: Kvar rješavamo odmah
 • Chrono servisServis bez najave, prijem odmah
 • Exchange computer: Osiguravamo zamjensko računalo ili printer spremno za rad do popravka Vašeg
 • Najsuvremenija servisna oprema i primjena najnovijih tehnologija
 • servis Tablet računala i Smartphone uredjaja
 • Tim vrhunskih CompTIA A+ stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom
Kontaktirajte nas ili nas posjetite!

InfoLAB E.I. d.o.o. 

Sokolgradska 28 10000 Zagreb

Email:info@infolab.hr

Radno vrijeme: 08:30 – 16:30 Subota: DOGOVOR


https://www.embed-map.com