CHIA coin: Hard disk mining

SERVIS, 12.5.2021. – Majnanje hard diskom, da i to je moguće. I trenutno jako isplativo (primjetili ste da su na tržištu rasprodani hard diskovi od 12 ili više TB). Nedavno se pojavio CHIA coin , koji koristi novi revolucionarni “proof of space” algoritam za blockchain. Radi se o inovaciji, i vjerojatno će se uskoro pojaviti i drugi COINi sa sličnim algoritmima. Obzirom na visoku cijenu COINa, hard disk mining ili u ovom slučaju CHIA farming je trenutno izuzetno isplativ.


Što imate više diskovnog prostora veća Vam je i zarada. Većina korisnika se odlučuje za “farme” do 200TB. Sav diskovni prostor je prije “farmanja” potrebno pripremiti “plotting” i za to Vam treba specifičan “setup” računala (solidan CPU u kombinaciji sa ultrabrzim NVMe SSD diskom – diskovima).  Svi ovi parametri ovise o veličini “farme” koju planirate napraviti.

Sukladno Vašim planovima i budžetu, osmisliti ćemo Vam najoptimalniji CHIA mining RIG. Ukoliko Vać imate komponente, precizno ćemo Vam složiti i podesiti plotting/farming rig po vašim željama. Za sve upite i dodatne informacije o CHIA majnanju / farmanju smo na raspolaganju.